A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щотижнева координаційна нарада 20.11.2018

Дата: 20.11.2018 12:11
Кількість переглядів: 434

Фото без опису20 листопада перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка провів щотижневу координаційну нараду за участю заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак, керуючого справами апарату районної ради Віталія Карпука та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації.

Найперше Володимир Васильович звернув увагу на стан розчищення та посипання у районі проїзних шляхів, відзначивши, що штаб по ліквідації надзвичайних ситуацій діє від учора з 18.00, з початком погіршення погодних умов.

Начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Микола Белінський поінформував, що на разі по селах працює техніка по розчищенню. Проблеми є в окремих населених пунктах.

З цього приводу першим заступником було дано доручення цього ж дня провести засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участю сільських голів.

Далі начальник відділу освіти Лариса Коваль проінформувала, що триває збір матеріалів для участі навчальних закладів у конкурсі на опорний заклад. Поки що пакет документів подала лише Майданецька школа, хоча останній термін – 30 листопада.

Начальник відділу Держгеокадастру у Тальнівському районі Геннадій Сикалов відзначив, що ведеться роз'яснювальна робота для сільських голів, землевпорядників та депутатів сільських рад щодо необхідності передбачити кошти на визначення меж населених пунктів.

На завершення Володимир Гречка дав ряд  відповідних доручень і завдань керівникам структурних підрозділів, зокрема по питаннях забезпечення енергоефективності, стану доріг у зимовий період, подання пропозицій до формування Програми соноціал-економічного розвитку району на 2019 рік тощо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування