A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із засідання координаційної наради 30.01.2018

Дата: 30.01.2018 12:12
Кількість переглядів: 527

Фото без опису

Найкраще вирішення проблеми – її попередження

30 січня відбулася щотижнева координаційна нарада під керівництвом першого заступника голови Тальнівської райдержадміністрації Володимира Гречки.

Насамперед, Володимир Васильович відзначив, що район спільними зусиллями впорався з ліквідацією наслідків сильних хуртовин і снігопадів. Тепер на часі попередження і вирішення проблем із підтопленням внаслідок різкого підвищення температури. На це необхідно звернути особливу увагу усім керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації, інших структур, підприємств та організацій  району. З цього приводу відразу по завершенні координаційної наради відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Начальник управління соціального захисту населення Тетяна Маринченко повідомила про початок дії механізму подачі документів на отримання допомоги при народженні через мережу Інтернет. Вчора до управління таким чином надійшли дві заяви, сьогодні вони вже перебувають на опрацюванні.

Начальник служби у справах дітей Микола Писар проінформував про заплановане на найближчий час засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк повідомила, що з 2-го лютого розпочинається період творчих звітів сільських закладів культури. Триватиме він до 1 квітня, а розпочне його Білашківський сільський Будинок культури. Концерт відбудеться у районному Будинку культури у п’ятницю, 2 лютого, 0 16-ій годині.  Рекомендовано  керівникам  та  працівникам  відвідати дані  заходи.

Щодо ситуації із захворюваністю на кір інформував головний лікар Центральної районної лікарні Анатолій Майсюк. Він повідомив, що район достатньо забезпечений необхідною вакциною.

Керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук повідомив, що 23 лютого відбудеться сесія районної ради, від так засідання постійних комісій розпочнуться із 13 лютого. Доручено всім службам  підготувати  якісно  питання  на  розгляд  сесії.

Керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей наголосила на  необхідності проведення  засідання колегії  райдержадміністрації  у  лютому 2018 року  до 23 числа .

Відповідно до розглянутих питань першим заступником голови райдержадміністрації Володимиром Гречкою було дано ряд доручень і завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування