A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Конструктивна робота

Дата: 06.02.2018 12:14
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

Робота щотижневої координаційної наради, що відбулася шостого лютого під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Володимира Гречки, пройшла конструктивно.

Керівники підрозділів чітко окреслили завдання та обговорили проблемні моменти.

Начальник фінансового управління Наталя Шпичак проінформувала про проведену роботу щодо фінансового забезпечення діяльності Тальнівського Центру первинної медико-санітарної допомоги. Відзначила на необхідності проведення з цього приводу спільної наради за участю представників первинної і вторинної ланок медичної галузі району та керівництва об’єднаної територіальної громади.

Заступник начальника управління соціального захисту населення Вікторія Захарчук повідомила, що з 22 лютого розпочинається спартакіада для державних службовців. Запросила усіх активно долучатися і подавати заявки на участь у змаганнях.

Начальник відділу Держгеокадастру Геннадій Сикалов повідомив, що відділ, відповідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 січня 2018 року №60-р, розпочинає роботу по інвентаризації земель сільськогосподарського призначення для подальшої їх передачі у комунальну власність об’єднаної територіальної громади. У період підготовки матеріалів щодо передачі, довідки про кількісний склад, грошову оцінку тощо, - жителям  сіл і  міста  об’єднаної  громади видаватися не будуть. Про це населення буде повідомлено через місцеві засоби масової інформації.

Начальник управління агропромислового та економічного розвитку Віталій Захарчук поінформував, що на сьогодні найбільша орендна ставка за використання земель сільськогосподарського призначення( паїв) по району становить 14,6%, середня – 7,67% і найнижча – лише 4,55 %. Така низька плата  знижує доходи у місцеві бюджети, насамперед, негативно впливає на соціальний розвиток населених пунктів. Тому проведено детальний аналіз використання сільськогосподарськими підприємствами земель, ведення тваринницьких господарств, створення робочих місць, надання соціальної підтримки тощо. Відповідно це питання буде винесене на обговорення президії спілки сільгоспвиробників і на найближче засідання колегії райдержадміністрації. З цього приводу Володимир Гречка наголосив, що керівництво району стоїть на позиціях максимального сприяння органам місцевого самоврядування у вирішенні питань  наповнення  бюджетів та забезпечення соціальної сфери, опрацюванні усіх можливих резервів залучення  додаткових коштів.

Керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей повідомила колег про те, що Національна  академія  державного управління  при Президентові України оголошує набір на навчання державних службовців, за більш детальною інформацією бажаючі можуть звертатися до служби управління персоналом апарату райдержадміністрації.

За результатами розгляду питань було дано ряд доручень і завдань. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування