A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Представлення головного лікаря

Дата: 22.08.2018 12:14
Кількість переглядів: 2237

21 серпня в залі засідань Тальнівської центральної районної лікарні відбулось представлення нового головного лікаря Тальнівської центральної районної лікарні Олега Солодька.

Незадовго до цього призначення у районній раді відбулось позачергове засідання сесії Тальнівської районної ради, на якому розглядалась єдина кандидатура на посаду головного лікаря. Враховуючи результати конкурсу, депутатами було заслухано характеристику Олега Володимировича та підтримано шляхом голосування.

На представлення нового керівника прибули голова райдержадміністрації Василь Клименко та голова районної ради Валентина Любомська.

Звертаючись до новопризначеного головного лікаря та його колег – медиків, керівники району акцентували їхню увагу на вирішення головного завдання – якісного надання тальнівчанам вторинної медичної допомоги.

- Перед Вами, Олегу Володимировичу, стоять актуальні і вкрай необхідні в умовах реорганізації медичних закладів та децентралізації влади завдання. Зі свого боку хочу звернутися до колективу з проханням допомагати і підтримувати керівника, а ми - влада в районі, максимально сприятимемо розвитку нашої лікарні. Бажаю плідної праці та наснаги в роботі, здійснення задуманих планів щодо покращення рівня медичного обслуговування в районі. Бажаю, щоб нова сходинка у трудовій діяльності була успішною, а той величезний професійний досвід, який є у Вас, послужить  доброю основою для втілення нових планів, ідей та  звершень, – зазначив Василь Петрович.

З привітальними словами, побажаннями на новій посаді успіхів та натхнення,  виступила голова районної ради Валентина Любомська.

- Найперше хочу подякувати, від себе особисто і від депутатського корпусу, Анатолію Майсюку, колишньому головному лікарю Тальнівської ЦРЛ та його заступнику Валентині Калініченко, за довгі роки вірної, тяжкої праці на цих важливих посадах. Адже саме від вас і вашого медколективу залежали долі наших тальнівчан. Щодо новопризначеного лікаря, то від сьогодні з ним підписано контракт терміном на 3 роки, і вже зараз Олег Володимирович приступає до своїх прямих обов'язків. На кінець хочу додати: запорука успіху кожного керівника – це злагодженість колективу. Тож бажаю співпраці та взаєморозуміння.

Також користуючись нагодою, керівники району за багаторічну і сумлінну працю в галузі охорони здоров'я та з нагоди ювілею вручили почесну грамоту Черкаської обласної ради Петровській Галині Миколаївні.

Зі свого боку Олег Солодько подякував за довіру, розповів про  найближчі плани на посаді головного лікаря і висловив сподівання на підтримку, розуміння та плідну співпрацю.

- Приорітетними напрямками своєї роботи я бачу: підвищення доступності та якості медичної допомоги шляхом створення умов удосконалення організації надання вторинної медичної допомоги; поліпшення репродуктивного здоров'я населення, охорона материнства та дитинства; організація надання якісної медичної допомоги демобілізованим із зони АТО; формування здорового способу життя та профілактика інфекційних захворювань та інші. У результаті проведеного реформування на базі ЦРЛ необхідно створити лікарню планового лікування. Та щоб наш заклад відповідав цим стандартам, потрібно покращити матеріально-технічну базу лікарні. Потрібно провести поточні ремонти в кабінетах лікарів і палатах тощо. Я відкритий до всіх пропозицій, буду радий вашій допомозі та активній співпраці з боку місцевої влади.

Окремо новопризначений головний лікар повідомив, що, відповідно з наданих пропозиції розпорядження КМУ від 12.07.2017 року, затверджено перелік госпітальних округів Черкаської області. Тальнівська ЦРЛ буде у складі Західного госпітального округу, в який увійдуть м.Умань, Уманський р-н, Тальнівський, Маньківський, Жашківський, Христинівський, Монастерищенський райони.

Зважаючи на якісну освіту, досвід та молодий вік нового керівника лікарні, від Олега Володимировича варто очікувати якісних і позитивних змін у роботі медичного закладу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування