A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Інноваційний пошук освітян Тальнівщини

Дата: 05.02.2018 12:15
Кількість переглядів: 547

Фото без опису

П’ятого лютого у районному методичному кабінеті відділу освіти Тальнівської райдержадміністрації відбулося відкриття щорічної педагогічної виставки «Інноваційний пошук освітян Тальнівщини».

У заході взяли участь голова районної ради Валентина Любомська, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, міський голова Олексій Юрченко.

Колег-освітян та гостей привітала завідуюча методичним кабінетом Тетяна Михайлова. Відзначила, що на педагогічній ниві Тальнівщина посідає чільне місце. На виставці представлені кращі зразки інноваційних напрацювань.

Освітяни, як ніхто, мають першими відчувати прогресивність сучасного підростаючого покоління. Підкреслила у вітальному слові голова районної ради Валентина Любомська. У часи реформ саме вчителі мають регулювати важливий процес змін та його вплив на молодь, яка росте у високорозвиненому світі інноваційних технологій.

У розмаїтті методів та засобів важливо знайти конструктивну золоту середину. І тут важливим є і досвід старшого покоління, і креативність молодого педагогічного поповнення. Звертаючись до освітян, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак наголосила на тому, що результат та успіхи, найперше, залежать від співпраці і взаєморозуміння.

Прикметно, що ця виставка стала, дійсно, відображенням педагогічної креативності, де могли поділитися досвідом та найцікавішими надбаннями загальноосвітні,  позашкільні та дошкільні навчальні заклади об’єднаної громади та району.

Ерудованість і творчий підхід колег у підготовці матеріалів для виставки відмітили начальник відділу освіти Тальнівської райдержадміністрації Лариса Коваль та начальник відділу освіти, молоді та спорту Тальнівської міської ради Тетяна Коломинська.

Виставка  «Інноваційний пошук освітян Тальнівщини» підсумувала педагогічні надбання за 2017 рік, а також окреслила напрямки творчої та наукової праці на майбутнє.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування