A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулося поховання Артема Жовтобрюха

Дата: 17.02.2018 12:19
Кількість переглядів: 737

«Солдат. Він знає, що таке війна та матері не каже – все втішає. А в матері болить душа, а мати жде і молиться і плаче…»

       Сьогодні, 17 лютого, відбулося поховання старшого матроса 36-ї бригади морської піхоти, учасника бойових дій на Сході України Артема Жовтобрюха.

      У супроводі делегації військового комісара Валерія Кудли, волонтерів  Олександра Ярового і Володимира Швеця, Артема привезли до пам’ятника «Небесної Сотні», де на нього чекав «живий ланцюг», утворений побратимами, небайдужими тальнівчанами, представниками райдержадміністрації та районної ради.

      Після  у селі Криві Коліна голова райдержадміністрації Василь Клименко, голова районної ради Валентина Любомська, міський голова Олексій Юрченко, депутат обласної ради Анатолій Скіченко, депутати районної та міської рад, побратими-військовослужбовці, рідні, близькі та небайдужі жителі Тальнівського району зібралися на мітинг–реквієм, щоби гідно провести полеглого воїна в останню путь і підтримати його родину. На колінах, з прапорами, люди проводжали земляка, побратима, Захисника Батьківщини зі словами на устах «Герої не вмирають!», «Україна понад усе!».

- Знову трагічна звістка про смерть військовослужбовця сколихнула всю Тальнівщину ще 14 лютого. Шановні земляки! Прийміть найщиріші співчуття від імені Тальнівської райдержадміністрації, районної ради та депутатського корпусу. Артем Олегович вчинив як справжній чоловік – пішов захищати нашу Батьківщину. Він залишиться в нашій світлій пам’яті. Нехай рідна земля буде йому пухом. Слава Герою України! – наголосив голова райдержадміністрації  Василь Клименко.

Також до слова були запрошені представник т.в.о. заступника командуючого військово-морськими силами України, капітан 1 рангу Аркадій Степаненко, член ГО «Спілки ветеранів та учасників АТО» Павло Кваша, голова ради ветеранів села Криві Коліна Олександр Пироженко.

- Шановна громадо! Сьогодні також прощаються із бойовими побратимами Артема ще в трьох областях України (Донецькій, Харківській і Полтавській). Вороги називають нас чорною хмарою, друзі називають нас гвардією флоту, а ми просто морська піхота. Артем за час своєї служби став справжнім морським піхотинцем, – зазначив т.в.о. заступника командуючого військово-морськими силами України, капітан 1 рангу Аркадій Степаненко.

У Храмі Воскресіння Христового УПЦ Київського патріархату священнослужителі о.Роман, о.Андрій та о.Михайло відправили панахиду за загиблим.

За час служби у лавах Збройних Сил України Артем Жовтобрюх був нагороджений медаллю за оборону Маріуполя, медаллю за взірцеву військову службу, медаллю за участь в АТО, грамотою за спільне навчання з американськими військовими.

Ми пам’ятаємо всіх, шануємо кожного…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування