A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Районний конкурс на кращу територіальну громаду

Дата: 04.12.2018 17:22
Кількість переглядів: 401

Фото без опису4 грудня відбулося засідання конкурсної комісії з проведення щорічного районного конкурсу на кращу територіальну громаду. 
Відповідно до положення, затвердженого рішенням районної ради, конкурс проводиться у два етапи: 1 етап – районний, охоплює період з 1 січня по 15 жовтня, ІІ етап – обласний, проводиться серед сільських рад – переможців І етапу. 
Переможцем районного конкурсу вважається територіальна громада, що домоглася найкращих результатів за підсумками роботи протягом року. Оцінювання було проведено керівниками районних служб, структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади. Визначаючи переможців, члени комісії висловили свої бачення та переваги за рейтинговими показниками, враховували всі чинники, що впливали на кінцевий результат, зокрема: виконання бюджету та ефективність використання наявних коштів, розвиток освіти, медицини, культури, вдосконалення соціальної інфраструктури, упорядкування населених пунктів тощо.
Комісією враховано, що згідно положення про щорічний обласний конкурс на кращу сільську раду до участі в обласному конкурсі не допускаються сільські ради, які протягом останніх трьох років займали призові місця. Тому відмічено результативну роботу у 2018 році Білашківської та Майданецької сільських рад, яких визначено поза конкурсом, оскільки як переможці районного конкурсу в 2016 та 2017 роках вони взяли участь в обласному конкурсі і зайняли відповідно 2 та 3 місця в області. 
За наслідками підведених підсумків та активного обговорення члени конкурсної комісії визначили територіальні громади району, які стали переможцями конкурсу у 2018 році. 
Оголошення підсумків конкурсу та нагородження переможців відбудеться в День місцевого самоврядування.

За матеріалами сайту виконавчого апарату районної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування