A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Коли турбота важливіша за слова…

Дата: 03.06.2019 12:22
Кількість переглядів: 1027

Фото без описуГолова Тальнівської райдержадміністрації Валентина Любомська відвідала вихованців Уманського центру соціально-психологічної реабілітації

 

Початок літа завжди ознаменовується дитячими успіхами та надіями.

Спостерігаючи за святковими заходами, за дитячими пустощами, ще більше розумієш, наскільки важливою для кожного з них є увага, турбота, тепло.

На жаль, не всі дітки мають це сповна.

На сьогодні в обласному міжрегіональниму Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей у місті Умані проживають одинадцятеро дітей із нашого району.

Тому рішення відвідати їх було звичайним покликом серця – подарувати крихту тепла тим, кому це так потрібно.

Напередодні Дня захисту дітей голова Тальнівської райдержадміністрації Валентина Любомська спільно із начальником служби надання соціальних послуг апарату управління Тальнівської міської ради Ларисою Шевцовою побували у Центрі, поспілкувалися із дітками та вихователями, оглянули умови проживання.

У дітей гарні умови, вони навчаються, для них організовують свята, вони нагодовані і добре одягнені. Але це не замінить теплого слова, ніжних обіймів.

„До вас приїхали!“ – радісно вигукували вихованці меншенької групи і собі раділи за друзів і бігли обіймати гостей.

До кімнати трішки знічено і схвильовано заходили хлопчики і дівчатка. Вони всі знають одне одного, знають, що з Тальнівського району, дружать, один за одного горою. Хоча різного віку, і в кожного за плечима своя сумна історія.

Діти щиро ділилися своїми успіхами і мріями, розповідали про плани і про те, як хочуть побачити маму. У щирому спілкуванні час пролетів непомітно.

Діти з радістю сфотографувалися на згадку. Цей день став для них дуже важливим. Вони переконалися, що у дорослому світі існує справжня підтримка, довіра, турбота.

 

На прощання Валентина Любомська та Лариса Шевцова подарували юним тальнівчанам солодкі гостинці. Для всіх вихованців Центру надали фрукти та соки за підтримки депутата районної ради Сергія Тульчинського.

 

 

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування