A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

«НІ тіньовій виплаті заробітної плати»

Дата: 13.08.2018 12:23
Кількість переглядів: 514

Фото без опису

13 серпня під головуванням голови районної державної адміністрації Василя Клименка, відбулося чергове засідання міжвідомчої комісії з детінізації економіки в районі створеної на  виконання  доручень Уряду.

 На засіданні були присутні члени комісії,  керівники органів  виконавчої  влади, зокрема голова районної ради Валентина Любомська, начальник управління соціального захисту населення Тетяна Маринченко, начальник Тальнівського відділення Звенигородської ОДПІ Олександр Маринченко, заступник начальника управління агропромислового та економічного розвитку райдержадміністрації Анатолій Сухонос, начальник Тальнівського відділу обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Наталія Толдонова, керівники сільськогосподарських підприємств та інші.

  • Питання із заборгованістю на підприємствах маємо вирішувати спільно. Ми, як влада, завжди готові сприяти цьому, зокрема через виїзні консультації з представниками органів місцевого самоврядування на місцях та самими підприємцями. Вже на цьому тижні разом з членами комісії розпочнемо виїзні засідання у населені пункти району.

В ході засідання учасники зібрання обговорили питання сплати податку на доходи фізичних осіб сільськогосподарськими виробниками від заробітної плати найманих працівників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування