A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Підсумовують рік педагоги

Дата: 28.12.2018 12:27
Кількість переглядів: 435

За традицією, останнє в році, що минає,  засідання колегії відділу освіти райдержадміністрації  відбулося в урочистій атмосфері.

В його роботі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, голова районної ради Валентина Любомська, голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Людмила Нестругіна та директори навчальних закладів району.

Відкрила засідання начальник відділу освіти Лариса Коваль.

Керівники району подякували освітянам за працю і нагородили Почесними Грамотами Тальнівської районної державної адміністрації і районної ради колективи навчальних закладів, які стали переможцями районного конкурсу „Школа року – 2018“. Серед шкіл І-ІІІ ступенів перше місце здобула Майданецька ЗОШ, ІІ – Вишнопільська, ІІІ – Кривоколінський НВК. Серед закладів І-ІІ ступенів першою стала Зеленьківська школа, на другому місці – Тальянківська, на третьому – Веселокутський НВК.

Переможці отримали не тільки Почесні Грамоти, а й цінні подарунки  та квіти.

Також було нагороджено учителя біології Легедзинської ЗОШ Анатолія Сокальського за зайняте ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року».
 Далі на засіданні колегії були розглянуті робочі питання реалізації відділом освіти районної комплексної програми «Освіта Тальнівщини» на 2018-2020 роки», стан виконання Законів України «Про охорону праці» та «Про звернення громадян», а також затверджено план роботи відділу освіти на 2019 рік.
На завершення засідання Володимир Гречка та Валентина Любомська привітали освітян із прийдешнім Новим 2019 роком. Висловили сподівання, що спільними зусиллями вдасться здолати всі труднощі. І на порозі непростих реформ, освітянська родина, попри все, збереже свою унікальність, цінний досвід, об'єктивне бачення майбутнього. Керівники району побажали всім віри у завтрашній день та миру Україні.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування