A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Процеси впровадження децентралізації

Дата: 26.02.2018 12:30
Кількість переглядів: 494

Фото без описуУ районі продовжується робота по реалізації Концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні.

Процеси впровадження децентралізації, добровільного об’єднання територіальних громад – такою постала тема для обговорення на зустрічі із сільгоспвиробниками, яку 26 лютого провів голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко за участю голови районної ради Валентини Любомської.

Василь Петрович відзначив, що, враховуючи досвід керівників потужних у районі сільськогосподарських підприємств, їхню постійну участь у соціальному житті, дуже важливою є їхнє бачення реалізації даної реформи.

Очільник району звернув увагу, що попри всі намагання районної влади знайти порозуміння з керівництвом не так давно створеної Тальнівської ОТГ, конструктиву не виходить. І це надзвичайно прикро. Адже замість того, щоб спільними зусиллями працювати на розвиток громади і подальшої реалізації реформування місцевого самоврядування, втрачається дорогоцінний час. Тому це питання сьогодні стоїть дуже гостро і потребує об’єктивного підходу, особливо зважаючи на позитивні приклади створення об’єднаних громад в інших районах та в цілому по Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування