A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Обласна нарада аграріїв. Відкриття заводу з переробки зернових культур

Дата: 22.02.2019 12:34
Кількість переглядів: 910

Фото без опису21 лютого у селі Криві Коліна Тальнівського району відбулася розширена обласна нарада на тему „Стан та пріоритетні завдання області на 2019 рік в галузі АПК, відкриття та ознайомлення із заводом з переробки зернових культур – ТОВ „МОВЕР МІЛ“.

Почесними гостями заходу були - заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Віктор Шеремета, голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Вельбівець. У роботі наради взяли участь делегації відомих і впливових аграріїв на чолі з керівниками своїх районів всієї Черкащини. Що свідчить про те, що Тальнівський район займає вагоме місце серед перспективних аграрних районів області та України.

Перед початком наради відбулося урочисте відкриття заводу з переробки зернових культур „Перший млин“. Екскурсію  підприємством та ознайомлення з його роботою провели засновник заводу - ТОВ „МОВЕР МІЛ“ Володимир Мовчан та директор з економіки ТОВ «Урочище Журавське», генеральний директор ТОВ «О'єднана сільськогосподарська компанія» Ігор Новицький.

Потім гості поклали квіти до пам'ятника Тарасу Шевченка, що в центрі села, відвідали місцеві амбулаторію та НВК.

На початку пленарного засідання перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка привітав усіх гостей Тальнівського краю, який здавна славиться хліборобською історією, і нинішня подія – ще одне тому підтвердження. Володимир Васильович передав слово для проведення наради голові ОДА Олександру Вельбівцю.

У гарячих дискусіях аграрії області, у тому числі і сільгоспвиробники Тальнівщини, обговорили багато проблемних питань своєї галузі, ділилися досвідом, надавали дієві пропозиції.

В ході обговорення було відзначено, що відкриття такого сучасного і новітнього заводу не лише позитивно вплине на економічний стан району та області, а й соціальну сферу, зокрема, і самого села Криві Коліна.

Олександр Вельбівець відзначив: „Масштаб цього проекту, рівень вкладень, реалізація такої ідеї є для мене показовим прикладом того, що внутрішні інвестиції у переробку сільськогосподарської продукції – це одне із пріоритетних завдань нашої аграрної області“.

Завершився захід виступом Кривоколінського народного аматорського ансамблю „Яблуневий цвіт“.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміінстрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування