A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Всесвітній день мігруючих птахів

Дата: 06.05.2019 12:35
Кількість переглядів: 387

11 травня та 12 жовтня 2019 року відзначають Всесвітній день мігруючих птахів. Конвенція про збереження мігруючих видів диких тварин, Угода про збереження афро-євразійських мігруючих водно-болотних птахів та неприбуткова організація „Довкілля для Америки“ об’єднали зусилля для посилення глобального визнання та оцінки мігруючих птахів. Тема цьогорічного Всесвітнього дня мігруючих птахів: „Захист птахів: вирішення питань забруднення пластиком!“ -  повинна привернути уваго до негативного впливу забруднення пластиком для мігруючих птахів та їх середовищ існування.

Річний обсяг виробництва пластику понад 300 млн. тонн. Найбільшу небезпеку він становить для пташенят, що підбирають дрібні частини із землі та наповнюють ними свій шлунок, спричиняючи смерть. Часто також зустрічаються випадки удушення птахів пластиковими кільцями.

Враховуючи всю небезпеку, що спричиняє пластик, прошу вас бережливо ставитись до природи та боротись із її засміченістю навкруги нас. Закликаємо вас після проведення святкувань на природі не залишати сміття після себе. Цінуйте себе та людей навкруги вас.

Для ознайомлення, більш детальна інформація щодо проведення Всесвітнього дня мігруючих птахів знаходиться за посиланням: http://www.worldmigratorybirdday.org


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування