A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щодо дотримання податкового законодавства

Дата: 14.02.2019 12:35
Кількість переглядів: 356

Фото без опису14 лютого відбулося засідання міжвідомчої комісії районної державної адміністрації з питань протидії корупції, детінізації виплати заробітної плати в районі. У засіданні взяли участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, інспектор з праці Іван Сокол, начальник податкової інспекції Олександр Маринченко, радник голови районної ради Олександр Дімітров, керівники структурних підрозділів та інших органів виконавчої влади району.

На засіданні були розглянуті питання щодо дотримання податкового законодавства окремими юридичними та фізичними особами, зокрема, аналіз рівня заробітної плати та акцизного збору.

Під час співбесід із окремими фізичними особами та представниками юридичних було наголошено на тому, що виплата заробітних плат на рівні мінімальної і декларування занижених доходів – це одна із причин низького наповнення бюджету, що негативно впливає на всі галузі життєдіяльності району. Тож потрібно всім відчувати власну причетність до соціально-економічного розвитку району.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності 

апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування