A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щодо ситуації з обмеженням постачання природного газу

Дата: 03.03.2018 12:38
Кількість переглядів: 518

Третього березня під головування голови райдержадміністрації Василя Клименка відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з приводу вирішення ситуації щодо обмеження постачання природного газу.

З 1 березня 2018 року "Газпром"  припинив поставки  газу  НАК "Нафтогаз України" та повернув здійснену Україною передоплату. У зв’язку  з  припиненням постачання газу очікується дефіцит газу в обсязі майже 10 млн. куб. метрів на добу, що складає до 10%.

На виконання доручення Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічної розвитку  та торгівлі  України  С. Кубіва,  за  підсумками  селекторної наради, яка відбулась 2 березня поточного року, з метою забезпечення стабільної роботи теплогенеруючих підприємств та недопущення  збоїв у забезпеченні природного  газу  споживачам, прийнято рішення щодо  введення  обмеження на споживання природного газу.

Заслухавши виконуючу обов’язки начальника відділу освіти районної державної адміністрації Л.Г.Безталанну і врахувавши письмові звернення директорів Білашківської, Тальянківської, Майданецької, Корсунської загальноосвітніх шкіл та Веселокутського, Колодистенського, Кобриновогребельського, Лащівського, Павлівського Першого, Папужинського навчально-виховних комплексів, погоджені з батьківськими комітетами, комісія вирішила рекомендувати відділу освіти районної державної адміністрації провести відповідну роботу з керівниками навчальних закладів щодо зниження споживання газу без припинення навчального процесу.

А також щоденно перевіряти та тримати на контролі виконання рішення щодо обмеження споживання природного газу; надати інформацію про хід виконання рішення комісії районній державній адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування