A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Реалізація соціальних проектів: благодійна допомога для лікарні

Дата: 14.11.2018 12:51
Кількість переглядів: 1004

Фото без описуВчора, за сприяння голови Тальнівської райдержадміністрації Василя Клименка, центральна районна лікарня отримала вкрай необхідне обладнання із Німеччини: багатофункціональні ліжка, ходунці, інвалідні візки, тумбочки, столики, матраци тощо.

- Це стало можливим, - зазначив Василь Клименко, - завдяки співпраці із керівником благодійного фонду „Свобода“ Павлом Красноголовцем, а також благодійником із Німеччини Генріхом Келлєром, який сам є людиною з інвалідністю, і як ніхто розуміє цю проблему. Він щороку приїжджає в Україну, особисто вивчає потреби людей з обмеженими можливостями, і максимально сприяє в отриманні гуманітарної допомоги з-за кордону.

Головний лікар Олег Солодько відзначив, що така підтримка для лікарні дуже суттєва:

- Наш заклад розрахований на 150 ліжок, більшості з яких уже понад 30-40 років. Потреба у заміні близько 130 ліжок назріла давно. Тому і надалі сподіваємося на підтримку у цьому напрямку. Важливим є й інше обладнання, яке полегшить і роботу персоналу, і умови реабілітації для пацієнтів.

- Надана допомога є абсолютно безкоштовною, - продовжив голова райдержадміністрації. -  Нашим завданням було фінансово забезпечити доставку та транспортні витрати. А сума чимала – 100 тисяч гривень. І я дуже вдячний, що вирішити це питання відгукнулися депутат обласної ради Анатолій Скіченко та голова Спілки сільгоспвиробників Руслан Лисенко. Висловлюю їм вдячність, адже вони завжди підтримують реалізацію різних соціальних проектів у нашому районі. І надалі обіцяють своє сприяння.

Вже зовсім скоро на Тальнівщину прибуде нова партія благодійної допомоги у стаціонарне відділення Терцентру для одиноких непрацездатних осіб.

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування