A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Семінар безкоштовно!

Дата: 04.04.2019 12:45
Кількість переглядів: 389

Фото без описуСемінар безкоштовно!

 

 Запрошуємо  підприємців, роботодавців, власників бізнесу та керуючих  установами та організаціями взяти участь у семінарі, який для Вас організував Департамент регіонального розвитку Черкаської облдержадміністрації та профспілка «Солідарність».

 

Семінар відбудеться  9 квітня 2019 року.  Реєстрація з 10.30 год, початок об 11.00 год. Адреса : м. Тальне, вул. Соборна , 28 ( зал засідань районної ради 2-й поверх, кб. 217).

 

Мораторій на перевірки  суб’єктів господарювання відмінено!   

 

Всі  державні органи контролю мають проводити планові та позапланові перевірки.  Щоб Ви були обізнані і не потрапляли під штрафні санкції  ми запроваджуємо серію навчальних семінарів з різними контролюючими органами. Для початку  запросили   фахівців  територіального Управління Держпраці  та Держпродспоживслужбу  у Черкаській області,  щоб вони поділилися з вами досвідом перевірок та  дали відповіді на такі питання:

  1. Контроль за додержанням законодавства з охорони праці: підстави та порядок здійснення (основні аспекти).

  2. Типові порушення та рекомендації щодо підготовки переліку документів з охорони праці, які перевіряються під час контрольних заходів

  3. Заходи державного контролю за дотриманням законодавства про працю: як проводиться і що варто знати.

  4. Типові порушення трудового законодавства , які допускають роботодавці та рекомендації щодо їх запобігання. Відповідальність.

  5. Трудовий договір чи цивільно-правова угода: основні відмінності та характерні ознаки трудових відносин.

  6. Грубе порушення трудового законодавства про працю: кримінальна відповідальність.

Фахівці  Держпродспоживслужби в Черкаській області висвітлять такі питання:

 

  1. Здійснення державного нагляду та контролю в сфері захисту прав споживачів.

  2. Додержання вимог ЗУ «Про рекламу».

  3. Основні вимого здійснення ринкового нагляду нехарчової продукції.

  4.  Основні вимоги ЗУ « Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

 

На семінарі Ви матимете можливість задати питання та отримати кваліфіковану відповідь.

Просимо зареєструватися на семінар за тел. 067 899 41 95 Ольга Федорівна  або на e-mail: seminar.cherkasy@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування