A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Люди священного обов'язку!

Дата: 06.12.2018 12:46
Кількість переглядів: 504

Саме під такою назвою 5 грудня у районному Будинку культури відбулися урочисті заходи присвячені двом знаменним датам – Дню Збройних Сил України та Міжнародному дню волонтерів.

Серед запрошених - мужні захисники, ті, що пройшли пекло війни, сміливі солдати-тальнівчани. Рідні героїв, що навік вкарбували свої імена у людській пам’яті, відстоюючи мир. Представники багатьох громадських організацій, які завжди активні і відгукуються на всі суспільні проблеми із життя району. Волонтери, чиє покликання – нести милосердя.

В урочистостях взяли участь заступники голови райдержадміністрації Володимир Гречка і Тетяна Півторак, керуючий справами районної ради Віталій Карпук, міський голова Олексій Юрченко, депутати місцевого та обласного рівня, представники підприємств, організацій, студенство та школярі.

Один за одним піднімалися на сцену волонтери. Зі словами вдячності за мужність і героїзм зверталися до солдатів Володимир Гречка, Олексій Юрченко, військовий  комісар Валерій Кудла. Відеоряд підготований працівниками Будинку культури пригадав перші дні війни, як було сутужно, але вдалося вистояти, завдяки спільній вірі в свої сили і свою любов до України.

         Волонтерів Тальнівщини нагородили відзнаками Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» за активну громадсько - політичну позицію, значний особистий внесок у підтримку української армії, участь у наданні допомоги учасникам антитерористичної операції та з нагоди Міжнародного дня волонтерів Нагородженими стали: Валентина Танцюра, Михайло Василюк, Андрій Гаргат, Андрій Грищенко, Анатолій Підгорний, Олег Волощук, Юрій Громовий, Володимир Кіфу, Микола Бевзенко, Ігор Стеценко.

        Подякою Тальнівської районної державної адміністрації  за активну громадсько - політичну позицію, підтримку української армії та з нагоди Міжнародного дня волонтерів також були відзначені найкращі школи району: Білашківська ЗОШ і Зеленьківська ЗОШ.

Далі присутні вшанували хвилиною мовчання героїв, що віддали свої життя за Вітчизну, та волонтерів, які відійшли у вічність. Волонтер Валентина Мельник та учасники бойових дій: Андрій Цибулько, Артме Орищенко, Тарас Коробко поклали квіти до меморіальних дошок нашим землякам до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, воїнам  АТО і волонтерам Тальнівщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування