A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Тальнівський центр „Спорт для всіх“ увійшов у трійку кращих

Дата: 04.03.2019 12:48
Кількість переглядів: 854

Фото без описуОбласне свято «Спортивне сузір’я» традиційно наприкінці лютого об’єднує усіх, хто любить спорт, хто працює над його становленням.

Дуже приємно, що вже кілька років поспіль серед кращих у спортивній галузі відзначають Тальнівський районний центр фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх“, директор Людмила Острань.

За результатами 2018 року Тальнівський центр увійшов у трійку кращих в області, ставши лауреатом у номінації - Кращий центр фізичного населення „Спорт для всіх“.

Діяльність центру завжди засвідчує достойний рівень розвитку спорту у нашому районі. До речі, в області подібних центрів діє одинадцять. Тож почесне третє місце є вагомим результатом.

Директор Людмила Острань, поділившись враженнями, розповіла, що у 2014 році Центр був першим в області, і всі наступні роки намагається тримати позиції. Пані Людмила пишається таким визнанням, але наголошує, що розділяє успіхи з усіма спортсменами району. Це спільна важка праця, неймовірний ентузіазм, а тому і плідні досягнення. Не менш важливою є і фінансова підтримка: це кошти з районного бюджету під Програму розвитку фізичної культури і спорту,  а також спонсорська підтримка. Директор Центру висловлює вдячність усім, хто долучається до розвитку спорту на Тальнівщині.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування