A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Внаслідок сильної зливи розмито міст та частину автодороги

Дата: 27.07.2018 12:48
Кількість переглядів: 496

Фото без опису27 липня голова райдержадміністрації Василь Клименко, перший заступник голови Володимир Гречка та спеціаліст сектору надзвичайних ситуацій та оборонної роботи Сергій Копернак здійснили виїзд на місце наслідку негоди, що відбулася 25 липня у Тальнівському районі в селі Лоташеве на автодорозі загального користування О 241404 Тальне-Пальчик біля річки Вдівець.

Виявлено пошкоджену бетонну конструкцію містка, розмито та пошкоджено асфальтне покриття (з обох боків утворилися ями глибиною 3-4 м та шириною 7-8 м), обвалено близько 2-3 м проїзджої частини автодороги, що становить загрозу для руху пішоходів по узбіччю автодороги та автотранспорту по даній автодорозі, що створює аварійну ситуацію для рухомого транспорту.

За попередніми підрахунками для ліквідації пошкоджених ділянок дороги  потрібно кошти в межаж 600 тисяч гривень. На даний час остаточна сума уточнюється фахівцями.

         Враховуючи, що на автодорозі загального користування О 2411404 Тальне – Пальчик  через село Лоташеве досить інтенсивний рух великовагового автотранспорту районна державна адміністрація ініціюватиме звернення до обласного керівництва з проханням посприяти у якнайшвидшоиу ремонті дороги та забезпечення безпечного руху по ній.

Зокрема станом на сьогодні запросила проектний інститут і підприємство: Черкаський відділ комплексного проектування ДП "Укрдіпродор".



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування