A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Визначено ряд доручень і завдань керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району

Дата: 05.02.2019 12:49
Кількість переглядів: 353

      5 лютого під головуванням першого заступника голови Тальнівської райдержадміністрації Володимира Гречки, відбулася щотижнева координаційна нарада за участю голови районної ради Валентини Любомської, заступників та керівників структурних підрозділів.

      Розпочав нараду Володимир Гречка із обговорення серйозного питання сплати податку на доходи фізичних осіб сільськогосподарськими виробниками від заробітної плати найманих працівників. У районі працює міжвідомча комісія з детінізації економіки в районі створеної на  виконання  доручень Уряду. Завданнями комісії є запобігання проявам «тіньової» зайнятості, підвищення відповідальності роботодавців за використання праці та соціальний захист найманих працівників, координація дій місцевих органів влади та громадськості щодо забезпечення детінізації виплати заробітної плати, протидії корупції, організованій злочинності та тіньовій економіці.

        - Для керівника комісія несе роз'яснювальний, інформаційний та рекомендаційний характер і лише за ним залишається остаточне рішення. Тому нами буде змінено формат роботи комісії з виїздами на місця – зазначив Володимир Васильович.

     Володимир Гречка надав доручення фінансовому управлінню організувати та провести чергове засідання комісії, на якому розробити графік виїзних засідань спільно з інспектором праці та начальником Тальнівської податкової інспекції.

     Белінський Микола, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації повідомив присутніх, що про стан життєзабезпечення району в умовах осінньо-зимового періоду. Згідно затвердженого Комплексного плану підготовки підприємств життєзабезпечення до роботи в осінньо-зимовий період на території району вживаються відповідні заходи. Зокрема, ведеться постійний моніторинг можливого негативного впливу погодних умов на стале функціонування систем життєзабезпечення, енергопостачання населених пунктів і транспортного сполучення; на базі філії „Тальнівський райавтодор“ ДП „Черкаський облавтодор“ забезпечено наявність посипкового матеріалу для посипання доріг; проведено тендерні процедури по об'єкту „Експлуатаційне утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення та штучних споруд на них по Тальнівському району Черкаської області (зимове утримання) та інші.

      Також Микола Белінський повідомив присутнім про хід реалізації проекту з будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с.Тальянки Тальнівського району, що 31.01.2019 відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства були видані „Містобудівні умови та обмеження на об'єкт нового будівництва: „Амбулаторія загальної практики сімейного медицини по вул. Т. Г. Шевченка, 2А, в с. Тальянки Тальнівського району – будівництво“ № 1. Початок будівельних робіт запланований  на березень місяць 2019 року.

         Про хід виконання доручення першого заступника голови райдержадміністрації від 15.01.2019 № 2-Д щодо прийому передачі водогонів в комунальну власність у населених пунктах району Микола Леонідович ознайомив членів наради, що станом на 04.02.2019 р. наявно 17 одиниць централізованого водопостачання, з яких 6 знаходяться у власності сільськогосподарських підприємств (с. Вишнопіль, с. Легедзине, с. Онопріївка, с. Павлівка І, с. Папужинці, с. Шаулиха) 1 у комунальній власності (с. Мошурів КП „Темп“), та 7 населених пунктів району з індивідуальним постачання води.

       Про комп'ютеризацію закладів охорони здоров'я керівникам району доповів головний лікар Олег Солодько. Запропоновано звернутися щодо співфінансування (50/50) для забезпечення комп'ютеризації та програмного забезпечення вторинної ланки медичної допомоги до депутатського корпусу Тальнівської міської ради.

     Начальник сектору культури Оксана Щербатюк поінформувала, що з лютого місяця розпочато проведення звітних концертів художньої самодіяльності сільських будинків культури. Тож сектор культури райдержадміністрації запрошує тальнівчан на вищеназвані заходи, які відбуватимуться щонеділі у районному будинку культури.

      Члени наради обговорили  заплановані в  районі заходи на  цей тиждень, визначили виконавців та учасників.

         Підсумовуючи, Володимир Гречка дав ряд доручень і завдань керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та установ району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування