A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із сесійної зали: районний бюджет 2019 року прийнято

Дата: 26.12.2018 12:54
Кількість переглядів: 468

 

Фото без опису21 грудня перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка  взяв участь  у засіданні 30-ої сесії районної ради сьомого скликання.

Перед початком роботи сесії, присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять справжніх патріотів України, які віддали своє життя за свободу і незалежність України.

 Після чого було розпочато сесію районної ради У її роботі також взяли участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, начальники відділів, управлінь райдержадміністрації, сільські голови, керівники територіальних органів виконавчої влади, ряду господарств та підприємств, представники громадських організацій та засобів масової інформації району.

 

Голова районної ради Валентина Любомська проінформувала присутніх про кадрові зміни, які відбулися в міжсесійний період. Зокрема, що за наслідками проведеного конкурсу  відділом освіти райдержадміністрації з 7 грудня 2018 року призначено Вишневську Тамару Михайлівну на посаду директора комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр» Тальнівської районної ради та укладено з нею контракт на 3 роки.

Потім депутати перейшли до розгляду питань порядку денного.

 Зокрема, було затверджено Програму соціально-економічного та культурного розвитку Тальнівського району на 2019 рік.

Було внесено зміни до районного бюджету на 2018 рік та прийнято районний бюджет на 2019 рік.

Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир  Гречка проінформував про функціонування закладів бюджетної сфери району в опалювальний період 2018-2019 років та про перспективи проведення робіт з ремонту доріг загального користування в районі в 2019 році.

 Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, депутат районної ради Тетяна Маринченко проінформувала про збір коштів для оплати транспортування гуманітарної допомоги з Німеччини стаціонарному відділенню Тальнівського районного територіального центру. Тетяна Іванівна подякувала всім, хто долучився до доброї справи.

  На завершення роботи сесії  Валентина Любомська подякувала всім за спільну активну роботу, за розуміння і підтримку впродовж 2018 року, який уже завершується.  Побажала, щоб Новий 2019 рік приніс усім такий довгоочікуваний мир.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування