A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Ефективність заходів національно-патріотичного виховання

Дата: 08.04.2019 12:57
Кількість переглядів: 383

Фото без описуРезультативність заходів національно-патріотичного виховання та їхній вплив на підростаюче покоління. Таке питання стало ключовим на засіданні Координаційної ради  з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді Тальнівської районної державної адміністрації.

Нарада відбулася 5 квітня під головуванням заступника голови райдержадміністрації Тетяни Півторак.

Було обговорено хід виконання районної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді у галузях культури, освіти, спорту. Інформували начальник відділу освіти Лариса Фото без описуКоваль, старший інспектор сектору культури Вікторія Штангей, завідуючий сектору з питань молоді та спорту Олександр Щербаков. Було відзначено, що робота, яка проводиться у цьому напрямку, є досить об'ємною та різноплановою, і це є позитивним моментом, адже вона охоплює різновікові групи дітей. Завдяки різним формам проведення (пізнавальні години, конкурси, фестивалі, тижні туризму і краєзнавства, конференції, естафети, турніри, спортивні змагання, зустрічі з військовими тощо), заходи національно-патріотичного спрямування зацікавлюють і здружують дітей з різними інтересами.

Також значну увагу на засіданні  було приділено плануванню подальших заходів національно-патріотичного виховання.

Тетяна Півторак наголосила, що одним із головних аспектів  ефективності національно-патріотичного виховання є залучення громадських організацій. Особливо активним є об'єднання „Гайдамаки“, тому дуже важливо продовжувати таку співпрацю та спільно планувати цікаві заходи.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування