A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

ЛІД  - НЕБЕЗПЕКА !

Дата: 29.01.2019 14:01
Кількість переглядів: 349

   За прогнозами Гідрометцентру України в найблищі дні на території країни очікується значне потепління, що призведе до послаблення льодового покриву водних об’єктів. В зв’язку з цим сектор з питань цивільного захисту та оборонної роботи  райдержадміністрації попереджає про небезпеку та просить вжити відповідних заходів безпеки. До уваги батьків – за будь - якого стану льодового покриву не відпускайте без супроводу дорослих

на лід дітей!

  В першу чергу при виході на лід обов’язково перевірте його міцність, краще всього за допомогою плішні. Якщо після перших ударів з’являється вода, виходити на лід заборонено. Категорично забороняється перевіряти міцність льоду ударами ніг. Якщо лід виявився недостатньо міцний, потрібно припинити рух і повертатись своїми слідами, роблячи перші кроки не відриваючи ноги від поверхні льоду.

Будьте обережні! Перед тим, як вийти на „слабкий” лід подумайте чи вартий цей ризик Вашого життя!

  Пересуваючись в населених пунктах у період танення льоду, слід бути особливо уважним, проходячи повз будинки чи біля високих дерев, спершу необхідно впевнитись у відсутності загрози падіння льодових наростів.По можливості необхідно триматись на безпечній відстані від будинків та інших споруд, вибираючи найбільш безпечний маршрут руху. Ні в якому разі не заходити за спеціальні огорожі поблизу будинків чи дерев.

            Сектор з питань цивільного захисту та оборонної роботи райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування