A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Семінар-навчання із секретарями сільських рад

Дата: 07.06.2019 14:06
Кількість переглядів: 458

Фото без опису7 червня у залі засідань районної ради відбувся навчальний семінар для секретарів сільських рад. Семінар провели керівник апарату  райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук.

На семінар запрошувалися також керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, посадові особи районної ради та керівники установ органів виконавчої влади.

Про рішення сільських рад щодо порядку проведення конкурсу на оренду, методику розрахунку орендної плати та затвердження типового договору оренди нерухомого майна що належить до комунальної власності територіальних громад інформувала радник голови із питань юридичної діяльності районної ради Лариса Белявська.

Про оприлюднення інформації розпорядниками згідно вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації» інформувала керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей. Особливу увагу присутніх, Леся Володимирівна звернула на формування та наповнення рубрик на веб-сторінках сільських рад:

- Працівниками апарату райдержадміністрації був проведений Аналіз ведення сайтів сільських рад. По актуальності наповнення дуже важко виділити кращі сільські ради. Якщо одна рубрика більш менш оновлюється, то інша зовсім недієва або інформація там застаріла. Тому, ми пропонуємо вам скористатися підготовленим орієнтовним Порядком формування рубрик, який оптимально забезпечить висвітлення вашої діяльності та інформування населення, згідно до Закону „Про доступ до публічної інформації".

На семінарі також розглядалися такі питання:

Про підготовку до проведення виборів народних депутатів 21.07.2019 року;

Про підготовку та облік місць масового відпочинку населення;

Про забезпечення пожежної безпеки в природніх екосистемах;

Про стан виконання весняного призову на строкову військову службу у 2019 році.

Підсумки семінару-навчання підвели керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей та керуючий справами апарату районної ради Віталій Карпук.

 

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 

 

                                                                                             

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування