A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Конференція жителів сіл Кобринове та Романівка

Дата: 25.03.2019 14:07
Кількість переглядів: 385

Фото без опису21 березня відбулася конференція жителів Кобринівської громади.

У її роботі взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка, заступник начальника управління соціального захисту населення Вікторія Захарчук,  головний лікар центральної районної лікарні Олег Солодько, економіст Центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Сандул, начальник Тальнівського відділу Пенсійного Фонду Наталя Толдонова.

Сільський голова Юрій Книш виступив зі звітом про роботу сільської ради та виконавчого комітету у 2018 році. Юрій Борисович відзначив позитивні моменти, окреслив проблеми та подальші завдання.

Фото без описуОдносельці взяли активну участь в обговоренні, висловлювали власне бачення та чіткі пропозиції. Жителів громади найперше хвилюють соціальні проблеми.

Заступник начальника управління соціального захисту населення Вікторія Захарчук пояснила зміни у нарахуванні субсидій.

Зокрема, про механізм виплати субсидій пенсіонерам проінформувала начальник Тальнівського відділу Пенсійного Фонду Наталя Толдонова.

Про реформи у медичній галузі інформували та надавали пояснення головний лікар центральної районної лікарні Олег Солодько та економіст Центру первинної медико-санітарної допомоги Валентина Сандул.

Підсумовуючи зібрання, Володимир Гречка, відзначив, що рівень життя кожної громади напряму залежить від співпраці сільського голови із товаровиробниками, які діють на підвідомчій території, із районними службами, депутатами різних рівнів. А також від активності самих жителів. Тому всім спільно потрібно працювати над створенням робочих місць у селі, зокрема у форматі кооперативів, які набувають усе більшої популярності в області і дають позитивні результати. Ще одним напрямком діяльності є залучення інвестицій, розроблення проектів, які фінансуватимуться з бюджетів вищих рівнів. Головне – бажання і працьовитість. Тоді, зробивши перші кроки, громада може розраховувати на підтримку районного керівництва та інших служб району, що нададуть необхідні методичні рекомендації, сприяння у процедурі проходження проектів та інші координаційні дії.

22 березня перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка спільно із керівниками структурних підрозділів та служб району взяв участь у роботі загальних зборів – конференції села Романівка.

У звіті про роботу сільської ради та виконавчого комітету у 2018 році сільський голова Галина Полійчук окреслила виконані завдання та проблеми, над якими ще потрібно працювати.

Під час обговорення односельцями були підняті питання соціального характеру та забезпечення життєдіяльності громади. Висловлені пропозиції будуть взяті до уваги.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування