A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Черкащан запрошують відвідати хоровий конкурс «ЩЕДРИК ФЕСТ»

Дата: 05.11.2018 14:09
Кількість переглядів: 368

Фото без опису

26-29 грудня 2018 року у м.Покровську Донецької області відбудеться Всеукраїнський хоровий конкурс «Щедрик фест».


   Проведення Конкурсу є частиною грандіозного міжнародного проекту з відзначення 100-річчя заснування Української Республіканської Капели під керівництвом Олександра Кошиця та світового тріумфу «Щедрика» в обробці Миколи Леонтовича. Кульмінаційною точку проекту буде обрання хору-переможця, який стане сучасним провідником культурної дипломатії України і здійснить світове концертне турне за маршрутом Капели, як це було сто років тому.

Відбірковий етап, в якому обируть по 6 хорів у кожній номінації (дитячі, однорідні та мішані хори) для участі у конкурсі, тривав із 1 по 31 жовтня.

Головними засновниками і організаторами конкурсу “Щедрик Фест” є Донецька обласна державна адміністрація, міська державна адміністрація м.Покровська Донецької області, у співпраці з Хоровим товариством імені Миколи Леонтовича.

Нагадаємо, що до сторіччя відомого турне Української республіканської капели країнами Європи та США зусиллями Покровської міської ради (Донецька область) та Українського інституту національної пам’яті була зорганізована вулична фотовиставка «Культурна дипломатія України: світовий тріумф Щедрика». З вересня по грудень 2018 року вона демонструватиметься багатьма обласними містами країни.

Детальна інформація: http://shchedrykfest.com.ua/

Контакти для акредитації ЗМІ: Shchedrykfest-office@ukr.net, (067) 208 95 08

За матеріалами сайту https://culture.ck-oda.gov.ua/news/item/1871-cherkashchan-zaproshuyut-vidvidati-khorovij-konkurs-shchedrik-fest


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування