A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

„Поки лине пісня про маму, допоки живе любов у наших серцях…“

Дата: 13.05.2019 14:11
Кількість переглядів: 607

Фото без опису12 травня у районному будинку культури відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс на краще виконання пісні про матір "МАМО РІДНА, ТИ МОЯ МОЛИТВА" за підтримки Тальнівської райдержадміністрації, районної ради, районного будинку культури та під патронатом голови райдержадміністрації Валентини Любомської і депутата обласної ради Анатолія Підгорного.

Радо вітала Тальнівщина гостей – учасників фестивалю. А їх з'їхалося чимало з різних куточків нашої області та України – понад 100 учасників.

На фестивалі панувала лірична атмосфера, відчуття свята і домашнього затишку. Саме таким і задумував його у 2002 році засновник, поет-пісняр і журналіст Андрій Поліщук.

- Мені дуже приємно, що і сьогодні фестиваль «Мамо рідна, ти моя молитва» збирає найталановитіших дітей, які плекають у своїх серденьках тепло маминої турботи, - відзначив Андрій Ілліч, приймаючи від організаторів заходу, в знак вдячності, запашний коровай.

Фото без описуЗ прекрасним, щирим святом – Днем матері, з відкриттям найліричнішого фестивалю конкурсантів та всіх гостей привітали голова Тальнівської райдержадміністрації Валентина Любомська та депутат обласної ради Анатолій Підгорний.

- Щиро пишаюся, що саме на Тальнівській землі діє такий фестиваль, який несе у людські душі світло надії, материнське тепло, - звернулася Валентина Любомська. - Він єднає серця талановитих діток з різних куточків області та всієї України. Висловлюю вдячність музичним наставникам, керівникам усіх учасників конкурсу, їхнім рідним, що виховали таких прекрасних і талановитих дітей. Бажаю усім гарних і світлих емоцій, чудових вражень, цікавих конкурсних змагань та перемог!

Ведучі Георгій Таран та Діана Погосян представили шановане журі: член обласного об'єднання композиторів, заслужений працівник культури України Микола Вовк; доцент, завідувач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва УДПУ ім. Павла Тичини, заслужений працівник культури України Василь Семенчук; керівник тріо „Гонта“, викладач кафедри музикознавства та вокально-хорового мистецтва УДПУ ім. Павла Тичини, заслужений працівник культури України Валентин Купчик та заслужена артистка України, кандидат педагогічних наук, викладач народного співу НПУ ім. М.П. Драгоманова Руслана Лоцман.

Фото без описуПані Руслана люб'язно подарувала зі сцени свою пісню „Ладо, ладо, все буде радо“ і запросила всіх разом заспівати „Рідна мати моя…“. Ця пісня ще більше об'єднала усіх гарним настроєм та щирою вдячністю найріднішій у світі людині.

А незвична ніжна постановка з присвятою усім матусям, у виконанні працівників будинку культури, налаштувала учасників фестивалю на приємну і плідну працю конкурсних прослуховувань.

У перерві гості мали змогу сфотографуватися на згадку про Тальнівщину біля символічної фотозони,  а також із задоволенням відвідали музей історії нашого міста.

А далі - урочистий момент нагородження. Грамотами, кубками та книгами від засновника конкурсу, були відзначені кращі виконавці.

Та ми переконані, що головним дарунком для всіх конкурсантів – була можливість висловити свою любов матусям, отримати творчий заряд позитиву у колі талановитих однолітків, привезти додому чудові враження від нашої гостинної Тальнівщини.

Тальнівська райдержадміністрація та районна рада виловлюють щиру вдячність усім, хто долучився до організації такого прекрасного фестивалю, усім конкурсантам та їхнім наставникам. Адже конкурс покликаний не просто визначати кращих, він відкриває дитячі серця до пісні, до любові, до таланту…

Відділ огранізаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування