A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!

Дата: 27.06.2018 14:16
Кількість переглядів: 665

Фото без описуДух волелюбства та звитяга героїв

Історичний шлях нашої держави тернистий. Але дух волелюбства та звитяга героїв в усі часи піднімали Україну з руїн, надавали віри і впевненості. З прадавніх часів – до сьогодення…

Вистраждавши, виборовши собі волю, Україна має тепер свою державну мову, свої державні символи: Герб, Прапор, Гімн, які уособлюють її історію та сутність.

28 червня 1996 року – була ухвалена Конституція незалежної держави України!

Це не лише закон законів, це серце, ядро подальшого розвитку і вдосконалення суспільства. Вона увійшла в життя, як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

27 червня відбулися урочистості з нагоди Дня Конституції України.

У заходах взяла участь заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Тетяна Півторак. Від імені Тальнівської райдержадміністрації та районної ради вона привітала усіх зі святом, відзначивши, що ухвалення Конституції України є одним із важливих етапів становлення державності.

І сьогодні, відзначаючи свято, ми відчуваємо гордість за героїзм і самопожертву, патріотизм і відданість нашого народу, який віками боровся за свою свободу. Та разом з тим сум огортає душі. За нашу державу, за мир в Україні і зараз гинуть солдати.

Серед героїв-захисників, що полягли за Україну, тальнівці: Юрій Паращук, Олександр Шевцов, Дмитро Оверченко, Артем Жовтобрюх, Сергій Ярошенко, Василь Івченко, Євген Геш, Дмитро Безуглий, Віталій Малиш,  Віктор Мельніченко.

Світлу пам'ять героїв присутні вшанували хвилиною мовчання. До пам'ятника Героям Небесної Сотні покладено квіти.

Символічним став виступ дитячої танцювальної студії „Енергія“ з композицією „Мир над Україною“.

Урочистий захід, за участі самодіяльних колективів району, був сповнений патріотичних почуттів, духу родинності та єдності.

Ми віримо в майбутнє твоє, Україно!

 

 

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування