A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Результативне виконання функціональних обов'язків в інтересах держави та її громадян. Із координаційної наради 22.04.2019

Дата: 24.04.2019 14:23
Кількість переглядів: 533

Фото без описуРезультат роботи завжди забезпечується її дієви і чітким планування. Таким був основний посил координаційної наради при голові райдержадміністрації.

Розпочинаючи зібрання, Валентина Любомська звернулася до колег і наголосила, що головне завдання посадових осіб – це результативне виконання функціональних обов'язків в інтересах держави та її громадян. А тому ніякі політичні амбіції не мають впливати на якість роботи органів виконавчої влади.

На нараді було обговорено напрямки діяльності структурних підрозділів, озвучено проблеми та варіанти можливих рішень. Особливу увагу голова райдержадміністрації звернула на роботу медичної та освітянської галузей у процесі реформування.

Окремі питання по цих галузях будуть розглядатися на сесії районної ради, яка відбудеться 26 квітня. Керуючий справами виконавчого апарату районної ради Віталій Петрович проінформував про готовність документів, які будуть виноситися на розгляд депутатів.

Директор районного центру соціальних служб Руслана Івченко розповіла про процес індивідуального анкетування учасників АТО у рамках пілотного проекту зі створення та аналізу психофізіологічного профілю ветерана. На сьогодні анкетовано 32 учасники АТО, які проживають на території нашого району. Робота продовжується.

Начальник відділу економіки управління агропромислового та економічного розвитку Світлана Ковалишина надала роз'яснення по розробці проектів по окремих напрямках, як от екологія, енергозбереження тощо. Відзначила, що відділ здебільшого спрямовує діяльність на розробку грантових проектів, де співфінансування є необов'язковим.

З приводу отримання земельних ділянок учасниками АТО голова райдержадміністрації Валентина Любомська звернулася до начальника відділу Держгеокадастру у Тальнівському районі Геннадія Сикалова з проханням максимального сприяння у вирішенні цього питання, врахувавши всі резерви, які є на сьогодні у районі.

Начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ Микола Белінський проінформував про початок будівництва сучасної амбулаторії у селі Тальянки. З цього приводу Валентина Олександрівна наголосила, що якість робіт і весь процес будівництва потрібно ретельно контролювати спільно із сільським головою.

Також на нараді було звернуто увагу присутніх на заходи, які заплановані на травень місяць. Серед них Всеукраїнський фестиваль „Мамо рідна, ти моя молитва“, тематичний захід до Дня пам'яті і примирення, концерт Заслуженого академічного зразково-показового оркестру Збройних Сил України у рамках Всеукраїнського мистецького проекту "Армія з народом" та інші. А 26 квітня відбудуться пам'ятні заходи з нагоди  33-ої річниці з часу Чорнобильської трагедії.

По всіх розглянутих питаннях були дані доручення та завдання, намічений конкретний план дій.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування