A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

До уваги суб’єктів підприємництва!

Дата: 16.04.2019 14:29
Кількість переглядів: 313

Фото без опису„Оголошується КОНКУРС бізнес-планів суб’єктів малого та середнього  підприємництва на отримання фінансової підтримки для здійснення підприємницької діяльності на зворотній основі через Регіональний фонд підтримки  підприємництва у Черкаській області, терміном до 3-х років.

У конкурсі мають право брати участь суб’єкти малого і середнього підприємництва, які здійснюють діяльність у сфері виробництва, сільського господарства та інновацій на території Тальнівського району.

Переможцем (переможцями) конкурсу будуть визначені автори проектів у пріоритетних напрямках розвитку економіки, а саме: текстильне виробництво та виробництво одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів; виробництво харчових продуктів та напоїв; деревообробне виробництво; машинобудування, виробництво машин, устаткування та готових металевих виробів;  впровадження енергозберігаючих та екологічних технологій; виробництво товарів експортного спрямування та імпортозамінних; модернізація, оновлення  та придбання основних фондів для розширення та збільшення обсягів виробництва продовольчих та промислових товарів (надання послуг); впровадження інновацій та нових технологічних процесів.

Фінансова підтримка не надається суб’єктам малого і середнього підприємництва, якщо вони підпадають під обмеження, визначені статтею 13 Закону України  Про розвиток та державну підтримку малого і середнього підприємництва в Україні.

Конкурс проводиться Конкурсною комісією  з відбору бізнес-планів суб'єктів малого та середнього підприємництва. Порядок проведення конкурсу на право отримання коштів для здійснення підприємницької діяльності через Регіональний фонд підтримки підприємництва по Черкаській області та склад  Конкурсної комісії  затверджено розпорядженням голови  Тальнівської райдержадміністрації від 17.05.2018 № 109, з яким можна ознайомитися на сайті Тальнівської райдержадміністрації (http://talnivska.rda.org.ua)  в розділі „Нормативні документи”. 

Для участі в конкурсі учасникам необхідно до  17 травня 2019 року подати заяву та бізнес-план в управління агропромислового та економічного розвитку          ( вул.Гагаріна 38, 2-ий поверх).

Конкурс відбудеться орієнтовно 22  травня  2019 року.

Додаткова  інформація  за телефоном 3-09-52.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування