A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулося  чергове засідання колегії райдержадміністрації

Дата: 20.06.2018 14:31
Кількість переглядів: 487

19 червня відбулося розширене засідання колегії Тальнівської райдержадміністрації за участю голови районної ради Валентини Любомської, сільських голів, керівників структурних підрозділів. Провів засідання перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка.

Про проведення конкурсу щодо визначення опорних шкіл Тальнівського району проінформувала начальник відділу освіти Лариса Коваль. Вона відзначила, що на сьогодні питання створення опорних шкіл потребує невідкладного вирішення. Звичайно, що це призведе до реорганізації інших шкіл. Але головна мета цих змін – забезпечення якості навчання і зменшення дефіциту коштів на утримання освітянської галузі.

Про стан виконання доручення ОДА від 31.05.2010№38-Д  „ Про виплату заробітної плати не нижче законодавчо встановленого мінімального розміру на підприємствах,  установах, організаціях усіх форм власності “ інформувала заступник начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Світлана Гудзенко. Вона відзначила, що за минулий рік управлінням було проведено перевірки у 16-ох підприємствах та організаціях району. Варто додати, що ці перевірки носять рекомендаційний характер. Тому органи місцевого самоврядування мають посилити свою увагу щодо питання дотримання виплат заробітної плати не нижче законодавчо встановленого мінімального розміру організаціями, які розташовані на підвідомчих територіях.

Про хід виконання районної Програми профілактики та протидії злочинності на 2016-2020 роки  проінформував начальник Тальнівського СВТВП Ігор Голота.

У рамках профілактичної роботи щодо зниження рівня злочинності Ігор Дмитрович запропонував сільським головам встановити у своїх населених пунктах відеоспостереження.

За результатами розгляду питань, перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка дав ряд доручень і завдань.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування