A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Найспортивніше село - 2019

Дата: 03.06.2019 14:33
Кількість переглядів: 368

Фото без опису1 червня на стадіоні в Тальнівському лісопарку відбулися фінальні районні змагання ХVІ сільських спортивних ігор Тальнівщини під девізом «Найспортивніше село - 2019» на призи Тальнівської районної ради. Фінальним змаганням передували змагання в колективах фізкультури сільської місцевості з окремих видів спорту. Активну роботу по формуванню збірних команд територіальних громад та участі їх у змаганнях провели сільські голови та фізкультурні організатори. Найактивнішими були спортсмени сіл Романівка, Соколівочка, Кобринова Гребля, Майданецьке, Кобринове, Білашки, Лоташеве, Тальянки та Поташ.
Ведуча оголосила про відкриття фінальних змагань. Право підняти державний прапор України з нагоди відкриття ХУІ фінальних спортивних ігор Тальнівщини 2019 року надано капітанам команд.
З вітальним словом до присутніх звернулася голова райдержадміністрації, депутат районної ради Валентина Любомська. Вона привітала учасників із перемогою в першому етапі змагань та виходом у фінал. Побажала спортсменам, щоб сьогоднішні змагання пройшли у доброзичливій та дружній атмосфері, а у безкомпромісній боротьбі переміг найсильніший. Всім присутнім - міцного здоров’я, достатку, наснаги та провела нагородження чемпіонів та призерів попередніх змагань сільських спортивних ігор з видів спорту, які вже відбулися.
Цього дня проходили змагання із волейболу, міні-футболу, дартсу (метання дротиків), легкої атлетики, боротьби на руках, перетягування канату. У наполегливій боротьбі І місце здобули спортсмени із села Кобринове (сільський голова Книш Ю.Б.), ІІ місце зайняла команда із села Майданецьке (сільський голова Капериз М. В.), почесне ІІІ місце дісталося спортсменам із Кобринова Гребля (сільський голова Маляр В.І.).
Команди-переможці нагороджені грамотами, кубками та грошовими сертифікатами, а всі чемпіони та призери змагань нагороджені грамотами та медалями.
Переможець районних змагань «Найспортивніше село - 2019», команда Кобринівської сільської ради, візьме участь у фінальних обласних змаганнях «Найспортивніше село Черкащини», які відбудуться 7 вересня 2019 року в м. Городищі. Тож побажаємо нашим спортсменам перемог!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування