A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щотижнева координаційна нарада 05.06.2018

Дата: 05.06.2018 14:39
Кількість переглядів: 534

Фото без опису5 червня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю голови районної ради Валентини Любомської та керівників структурних підрозділів.

Начальник управління соцзахисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко проінформувала присутніх, що у зв'язку із вступом в дію постанови про зміну порядку нарахування субсидій працівники управління відвідали обласний семінар-навчання. Зараз ведеться активний прийом громадян, які претендують на виплату субсидій. З 1 липня розпочнеться прийом заяв щодо монетизації лишків субсидії.

Головний лікар Тальнівського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Анна Данилюк повідомила, що заклад отримав ліцензію. Наразі лікарі проходять реєстрацію у єдиній системі „Електронне здоров'я“. І з наступного понеділка (11.06) розпочнеться підписання населенням договорів з лікарями загальної практики сімейної медицини на надання медичних послуг, про що буде повідомлено через ЗМІ. 

Начальник відділу освіти Лариса Коваль відзначила, що етап зовнішнього незалежного оцінювання триває. На цьому тижні учні складають біологію та історію, оцінювання проходить в Умані. На 8 червня заплановано вручення документів про освіту дев'ятикласникам.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк проінформувала, що танцювальний колектив „Арабеск“ під керівництвом Людмили Бабой та дует Ірини і Віталія Фурси готуються до участі в обласному заході „Мистецька толока“, що відбудеться 9 червня у Паланській ОТГ Уманського району.

На завершення наради голова райдержадміністрації Василь Клименко дав керівникам структурних підрозділів ряд доручень та завдань.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування