A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Готові до старту тісної співпраці: представники компанії APTIVE знову на Черкащині

Дата: 24.06.2019 14:44
Кількість переглядів: 373

Фото без описуОчільник області Олександр Вельбівець зустрівся сьогодні з представниками компанії EDS EMEA (APTIVE). Вони вже вдруге завітали до нашого регіону та мають наміри розпочати тісну співпрацю. Цього разу до області приїздив і віцепрезидент компанії Ульріх Ейхлер. Тож, в ОДА спільно обговорили шляхи подальшої співпраці щодо створення на базі ДП «Автоскладальний завод № 2 «Богдан» виробництва автомобільних комплектуючих.

Нагадаємо, місяць тому іноземні представники вперше прибули до Черкащини. APTIVE PLC – компанія з виробництва автозапчастин, заснованою в Бейлівік Джерсі та зі штаб-квартирою в Дубліні, що в Ірландії. Основною спеціалізацією є електричні системи автомобілів, зокрема конектори, кабельні системи й електронні центри та гібридні системи розподілу високої напруги та ін. Aptiv PLC є партнером таких автомобільних марок, як: ŠKODA, Volkswagen, BMW, Renaut, Fiat, Porshe, Audi.

Олександр Вельбівець привітав гостей та розповів пану Ульріху про потенційні можливості області для втілення інвестиційних проектів.

- Черкащина, хоч і невелика територіально, однак є одним із сучасних центрів розвитку країни, майданчиком для реалізації важливих інвестиційних проектів, – сказав гостям очільник області. – Область завжди відкрита до співпраці з інвесторами. Підтвердженням цьому є близько 250 працюючих нині в регіоні підприємств із іноземними інвестиціями з понад 40 країн світу. У цілому ж ми на всіх рівнях готові допомагати, максимально створюючи необхідні умови для залучення інвестицій, розвитку нових виробництв. Попередні ж дискусії є тому підтвердженням. І ми з упевненістю заявляємо, що маємо відповідний потенціал для того, аби ви успішно втілювали свій проект на теренах нашої області.

Натомість Ульріх Ейхлер сказав, що його команда вже провела кілька зустрічей з черкащанами:

– Для мене було дуже важливо на власні очі побачити місто, його інфраструктуру, в цілому можливості регіону. І вже невдовзі ми плануємо повернутись до Черкас для того, аби продовжити переговори з керівництвом «АК «Богдан Моторс» щодо оренди виробничого майданчика. Як ви вже знаєте, наша компанія представлена в Україні понад 10 років, чисельність персоналу налічує більше 7 тисяч працівників. Зауважу також, раніше ми працювали з нашим інтегрованим постачальником послуг. Нині ж плануємо розпочати виробництво під власним ім’ям.

Пан Ульріх наголосив на необхідності тісної співпраці з фіскальними органами, центрами зайнятості. Ключовим аспектом, за словами іноземця, є підтримка центру зайнятості, оскільки на новому виробництві планують працевлаштувати дві, а то й більше, тисяч осіб. Важлива й ефективна співпраця з митними органами для послідовності збереження часових рамок доставки виробленої продукції.

- Загалом же я приємно вражений побаченим на Черкащині. Нині ми переходимо до кінцевого етапу перемовин та сподіваємося вже найближчим часом укласти угоду про тісну співпрацю з «АК «Богдан Моторс», – наголосив віцепрезидент компанії.

Прес-служба ОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування