A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Вишнопіль. Конференція жителів громади

Дата: 22.03.2019 14:46
Кількість переглядів: 405

Фото без опису21 березня відбулася конференція жителів Вишнопільської громади.

У її роботі взяли участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, депутат обласної ради Анатолій Скіченко, начальник управління соціального захисту населення Тетяна Маринченко, начальник фінансового управління Наталя Шпичак, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Ганна Данилюк, заступник головного лікаря центральної районної лікарні Валентина Калініченко, дільничний інспектор поліції Сергій Накопюк.

Сільський голова Тетяна Гудзенко виступила зі звітом про роботу сільської ради та виконавчого комітету у 2018 році. Тетяна Іванівна детально проаналізувала результати виконання поставлених у минулому році завдань. Чітко і прозоро подала інформацію про наповнення бюджету та використання коштів. Під час обговорення було відразу намічено перспективні цілі та завдання на поточний рік.

По звіту запитань чи зауважень в односельців не було, що свідчить про достатню роботу сільського голови та виконавчого комітету сільської ради. Про це свідчить і охайний затишний вигляд самого будинку культури, у якому проходило зібрання, і благоустрій села.

Також було прозвітовано про використання спільних коштів жителів громади, які були в основному спрямовані на вирішення соціальних питань.

Начальник управління соціального захисту населення Тетяна Маринченко надала вичерпні пояснення про зміни щодо нарахування та виплат субсидії на оплату комунальних послуг.

Фото без описуПро реформування медичної галузі проінформувала головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Ганна Данилюк. Вона наголосила на необхідності підписання декларацій із сімейними лікарями. У Вишнополі, на жаль, це зробило лише близько 40% жителів.

Про забезпечення законності та правопорядку на підвідомчій території прозвітував дільничний інспектор поліції Сергій Накопюк. Звернув увагу жителів: бути обачними, адже саме у сільській місцевості зараз найчастіше орудують заїжджі шахраї.

Підсумовуючи зібрання, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, насамперед, подякувала сільському голові за сумлінну працю, соціальну активність, турботу про односельців, співпрацю із районними службами. І те що у Вишнополі більшість проблемних питань, з якими звертаються селяни, вирішуються відразу на місці, свідчить про рівень сільського голови, який працює на громаду. У минулому році Вишнопільська громада посіла третє місце в районі у конкурсі на кращу громаду. Що теж є достойним показником. Також активні вишнопільці у культурному та спортивному житті району. Тетяна Олександрівна побажала усім і надалі бути такими згуртованими та небайдужими до долі свого села і району в цілому.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування