A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Із координаційної наради 03.06.2019

Дата: 04.06.2019 14:46
Кількість переглядів: 404

Фото без описуТретього червня перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка провів засідання щотижневої координаційної наради.

Серед основних питань – наповнення бюджету району, забезпечення життєдіяльності медичної та освітянської галузей.

У ході обговорення було відзначено про необхідність проведення робочої зустрічі із сільгоспвиробниками району з питань наповнення бюджету.

З цього приводу першим заступником було дано доручення провести повний аналіз у розрізі по кожному населеному пункту рівень сплати податків.

Начальник сектору цивільного захисту райдержадміністрації Сергій Копернак звернув увагу на дотримання правил пожежної безпеки та безпеки на воді. Відзначив, що лише у двох селах – Майданецькому та Білашках легалізовано чотири місця для масового відпочинку людей біля водних об'єктів.

Володимир Гречка дав завдання активізувати роботу у цьому напрямку. Інакше будуть проведені рейди із залученням обласних служб по виявленню стихійних місць масового відпочинку із подальшими адміністративними стягненнями.  

Заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак звернула увагу керівників структурних підрозділів на активнішу участь спільно із колективами у районних заходах соціального та культурно-мистецького спрямування.

Керівник апарату райдержадміністрації Леся Соловей ознайомила із планом роботи на поточний тиждень.

По розглянутих питаннях було дано ряд доручень та завдань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування