A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

100 років боротьби

Дата: 16.04.2018 14:50
Кількість переглядів: 566

Фото без опису12 квітня у районному Будинку культури відбулося відкриття виставки, присвяченої  100-річчю подій  Української революції 1917-1921 років. Матеріали, в яких детально описано події та етапи, що проходив український народ на шляху до своєї Соборності, підготовлені Українським інститутом національної пам’яті. Експонування виставки – це своєрідна естафета від району до району. На Тальнівщині вона діятиме до 27 квітня. Усі бажаючі зможуть ознайомитися віхами національної історії, завітавши до районного Будинку культури  у ці дні з 9 до 16 години.

У день відкриття виставку відвідали працівники Тальнівської райдержадміністрації.

- У 2016 році був підписаний Указ Президента про відзначення подій Української революції 1917–1921 років, - звернулася у вступному слові до присутніх заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак. – На виконання цього указу Українським інститутом національної пам’яті було розроблено величні стенди, які ілюструють основні етапи становлення української державності. Ознайомлення з матеріалами виставки несе пізнавальне та виховне значення, особливо для молоді, підростаючого покоління.

А далі працівник райдержадміністрації Андрій Цибулько провів для колег та всіх гостей виставки цікаву екскурсію, поділившись історико-науковими знаннями та власним баченням віддзеркалення історичних подій у сьогоденні.

Тальнівська райдержадміністрація, сектор культури, який, власне, і організував експонування виставки, рекомендують її відвідати працівникам навчальних та культурно-освітніх закладів, запросити студентство, молодь, школярів. Корисною та інформаційно-потрібною стане виставка для всіх тальнівців. Тож не будьте байдужими – вивчайте й аналізуйте історичний шлях становлення державності своєї Батьківщини.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування