A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Інформаційні буклети щодо охорони та збереження кажанів

Дата: 02.04.2019 15:02
Кількість переглядів: 808

Фото без описуУсі види кажанів України занесені до Червоної книги України і усі вони знаходяться під охороною національного законодавства — законів України «Про Червону книгу України», «Про тваринний світ», «Про охорону навколишнього природного середовища». Особливий охоронний статус цих тварин визначено також національними законами про приєднання до відповідних міжнародних договорів.

Українським центром охорони кажанів в рамках гранту Фонду Руфорда (Rufford Foundation) видані інформаційні буклети: «Кажани - нічні охоронці лісу» та «Кажани і лісове господарство» щодо охорони та збереження кажанів, занесених до Червоної книги України та, які охороняються відповідно до міжнародних договорів - Угоди про збереження популяцій європейських кажанів (EUROBATS) та Конвенції про охорону дикої флори і фауни та природних середовищ існування в Європі (Бернської конвенції).

Електронна версія буклетів розміщена на сайті Українського центру охорони кажанів за посиланням: http://kazhan.org.ua/ukr/librarv/bngf.htmhttps://www.eurobats.org/sites/default/files/documents/publications/leaflet/bat- buklet-592x210-005.pdf


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування