A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Встановлено термін заборони на лов (добування) водних біоресурсів

Дата: 27.03.2019 15:02
Кількість переглядів: 460

Фото без описуТальнівська районна державна адміністрація інформує, що згідно Наказу Управління державного агентства рибного господарства у Черкаській області ДА „Рибного господарства України“ від 19.03.2019 № НОД-32/3 „Про встановлення весняно-літньої заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водоймах Черкаської області у 2019 році“ встановлено термін заборони на лов (добування) водних біоресурсів в 2019 році з 01.04.2019 по 09.06.2019.

Відповідно у даний період дозволено лише спортивний та любительський лов риби.

Шановні рибалки і любителі відпочинку на водоймах, Тальнівська районна державна адміністрація звертається до вас і просить у цей період року шанобливо і дбайливо ставитися до водних жителям, які готуються до нересту. Допоможіть захистити рибу, не допускайте варварського її вилову в період нересту. Не залишайтеся байдужими до порушень природоохоронного законодавства та у разі виявлення фактів браконьєрства на водоймах повідомляйте про них у природоохоронні та правоохоронні органи.

При виявленні правопорушників просимо телефонувати на „Гарячу лінію“ Черкаського рибоохоронного патруля за телефоном: (0472) 31-02-76.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування