A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Тальнівський район – Тальнівська громада. Перспективний план формування територій громад області

Дата: 01.10.2018 15:07
Кількість переглядів: 527

Фото без описуСьогодні під головуванням голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка за участю депутатів обласної ради та голів районних рад відбулася координаційна нарада з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, головами райдержадміністрацій, міськими головами, головами об’єднаних територіальних громад, сільськими та селищними головами в режимі селекторного зв’язку.

Для розгляду в режимі селекторного зв’язку було винесене питання про перспективний план формування територій громад області.

Юрій Олегович наголосив, що на Черкащина є лідером по створенню об'єднаних територіальних громад. На сьогодні уже діють 26 ОТГ, які мають позитивну тенденцію розвитку і підтверджують правильність та невідворотність реформ децентралізації. Тож на часі питання подальшої долі населених пунктів, які ще не визначилися. Тому мета цієї наради – остаточно визначитися із перспективним планом формування територій громад.

Голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко відзначив, що у перспективному плані на Тальнівщині має бути одна громада, тобто до діючої Тальнівської ОТГ приєднається решта сіл. Це не викликає заперечень ні у керівництва району, ні у громадськості. У роботі наради також взяли участь голова районної ради Валентина Любомська, міський голова Олексій Юрченко, депутати районної та міської рад, сільські голови.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування