A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Фестиваль дружин юних пожежних

Дата: 16.04.2018 15:12
Кількість переглядів: 535

Фото без описуСьогодні Тальнівщина зустрічала дружини юних пожежників із дев'яти районів області на зональних змаганнях обласного етапу  Всеукраїнського фестивалю.

Захід проходив за сприяння і підтримки Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Черкаській області, управління освіти і науки Черкаської області, Тальнівського районного будинку культури.

Учасників та гостей фестивалю привітав заступник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області, полковник служби цивільного захисту В'ячеслав Перевізник.

З приємністю побажав гідних перемог юним пожежним перший заступник голови Тальнівської райдержадміністрації Володимир Гречка, відзначивши, що рятувальна служба є дуже престижною і стає все більш популярною серед молоді. Дуже похвально, що до такої благородної справи долучаються юнаки і дівчата.

Удачі та успішної гри побажала учасникам начальник відділу освіти Тальнівської райдержадміністрації Лариса Коваль.

Тальнівщину на фестивалі представила рятувальна дружина „МаРеДе“ села Майданецьке, яка на районному етапі 23 березня зайняла І місце.

Гарними виступами підбадьорили команди художні колективи районного Будинку культури.

Після жеребкування розпочалася запекла та емоційна боротьба.

За результатами змагань усім командам будуть видані сертифікати із зазначеною кількістю набраних балів. Переможці будуть визначені на всеукраїнському рівні фестивалю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування