A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Cемінар: актуальні питання ведення бізнесу

Дата: 09.04.2019 15:14
Кількість переглядів: 497

Фото без описуАктуальні питання ведення бізнесу – такою була основна тема семінару для підприємців, який відбувся за сприяння Тальнівської райдержадміністрації 9 квітня у залі засідань Тальнівської районної ради

Захід був організований у рамках впровадження Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2017-2020 роки та Програми її реалізації Департаментом регіонального розвитку облдержадміністрації спільно із Черкаською міською профспілковою організацією обласної профспілки „Солідарність“.

Відкрив семінар перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка. Він відзначив важливість такого навчання, адже малий і середній бізнес є рушієм економіки. Сьогодення вимагає особливої уваги до цього сектору галузі. Тому і семінар покликаний надати роз'яснення та відповіді на найактуальніші питання, зокрема, щодо скасування мораторію на перевірки, змін законодавства у сфері охорони праці, податків, а також інструментів для розвитку бізнесу.

Провели семінар голова Черкаської профспілкової організації  обласної профспілки „Солідарність“  Ольга Ракова, фахівці Управління Держпраці у Черкаській області, Головного Управління Держпродспоживслужби в Черкаській області та Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації.

Присутні мали змогу у формі цікавого діалогу та конструктивних дискусій почути відповіді на проблемні питання ведення власного бізнесу, поділитися досвідом та отримати корисну інформацію безпосередньо від представників контролюючих органів.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування