A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Дякуємо за збереження територіальної цілісності нашої держави!

Дата: 14.03.2019 15:16
Кількість переглядів: 388

Фото без описуСьогодні, 14 березня ,у центрі міста Тальне з нагоди відзначення Дня українського добровольця відбувся мітинг  та церемонія покладання квітів до пам'ятного знаку Героям Небесної Сотні.

У мітингу взяли участь трудові колективи Тальнівської райдержадміністрації та районної ради на чолі з першим заступником райдержадміністрації Володимиром Гречкою та керуючим справами районної ради Віталієм Карпуком.

Від імені райдержадміністрації та районної ради перед присутнім виступив Володимир Гречка. Він подякував всім небайдужим оборонцям нашої Батьківщини та привітав з Днем українського добровольця.

- Дякуємо за збереження територіальної цілісності нашої держави. Переконані, що ці важкі для нашої країни останні роки загартували нас з вами і об’єднали тісною дружбою, святою вірою у непереможний народ і єдність нації заради майбутніх поколінь. Ви, герої, загартовані війною, перші добровольці, у новітній українській історії отримали виклик і прийняли бій, а ми, завжди були, є і будемо поруч з вами. Впевнені, що спільними зусиллями ми зможемо очистити святу українську землю і об’єднати весь український народ. Прийміть щирі вітання та побажання, бути завжди принциповими у своїх переконаннях та пліч-о -пліч боротися за незалежність України !  – зазначив Володимир Васильович.

Також присутні вшанували хвилиною мовчання всіх загиблих добровольців, воїнів на Сході України. А працівники МЦКД „Юність“ Альона Сапіга та Віктор Городнюк подарували бійцям музичну композицію.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування