A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

На здобуття премії Президента України «Українська книжка року»

Дата: 21.06.2018 15:18
Кількість переглядів: 316

Фото без описуДержавний комітет телебачення і радіомовлення України розпочинає прийом заявок на присудження щорічної премії Президента України  «Українська книжка року» . Премія присуджується в трьох номінаціях:  

- за видатні досягнення у галузі художньої літератури — книжковому виданню творів класичної або сучасної української прози, поезії, українських перекладів художньої літератури;

- за вагомий внесок у розвиток українознавства — книжковому виданню творів, які формують знання про Україну, її народ, історію, культуру, науку, довідковому, енциклопедичному, краєзнавчому або картографічному виданню тощо;

- за сприяння у вихованні підростаючого покоління – книжковому виданню творів дитячої літератури, посібнику або підручнику для дошкільників, учнів чи студентів.

Премією «Українська книжка року» відзначаються автори, видавництва та видавничі організації, що зробили значний внесок у популяризацію української книги та розвиток вітчизняної видавничої справи. Організаційне забезпечення роботи комітетів з присудження щорічної премії Президента України «Українська книжка року» здійснює Держкомтелерадіо.

Детальніша інформація.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування