A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Відбулася позачергова сесія районної ради

Дата: 17.08.2018 15:20
Кількість переглядів: 467

Фото без опису17 серпня голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко взяв участь у засіданні позачергової двадцять шостої сесії районної ради.

Перед початком роботи сесії голова райради Валентина Любомська відзначила, що незабаром, 24 серпня ми усі святкуватимемо День незалежності України, за яку віддали життя багато вірних дочок і синів свого народу. 29 серпня - сумна річниця Іловайської трагедії, під час якої загинув наш земляк Віталій Малиш. 28 серпня виповниться два роки, як загинув ще один захисник Василь Івченко.

Також цими днями ми згадуємо ще одну трагедію: 16 серпня - річниця масового розстрілу євреїв нацистами у 1941 році.

Присутні вшанували всіх загиблих хвилиною мовчання. Право покласти траурні вінки до пам'ятного знака Небесної Сотні було надано учасникам АТО Андрію Цибульку і Василю Данилюку, депутату районної ради. До пам'ятних знаків на місці розстрілу євреїв вінки поклали заступник голови райдержадміністрації Тетяна Півторак, завідувач сектору культури райдержадміністрації Оксана Щербатюк, сільські голови Любов Чмига і Юрій Книш.

Далі сесія розпочала роботу, згідно порядку денного.

Першим до розгляду постало питання Про хід виконання у першому півріччі 2018 року „Програми соціально-економічного та культурного розвитку Тальнівського району на 2018 рік“. Інформував перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка.

Одним із важливих питань, яке на сьогодні турбує всю громаду району, є також призначення головного лікаря Тальнівської центральної районної лікарні.

Депутати підтримали кандидатуру Олега Солодька, рекомендованого на посаду конкурсною комісією. Олег Володимирович, з огляду на свій досвід роботи у хірургічному відділенні лікарні, висловив власне бачення подальшого функціонування медичного закладу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування