A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Робочий візит у сільські громади

Дата: 14.03.2019 15:23
Кількість переглядів: 352

Фото без опису13 березня перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Гречка здійснив виїзний прийом громадян для вирішення на місці проблемних питань Вишнопільської громади.

Володимир Васильович зустрівся із сільським головою Тетяною Гудзенко, аби обговорити питання, що турбують жителів села.

Особливу увагу було направлено на питання підготовки до виборів, а саме: який стан та технічне забезпечення приміщень, де буде працювати дільнична виборча комісія та проходитиме голосування. Сільський голова запевнила, що всі питання виборчого процесу, згідно повноважень, - на її особистому контролі.

Було оглянуто приміщення сільського Будинку культури. Всюди відчувається порядок і господарська рука. У Вишнополі завжди  всі заходи відбуваються на належному рівні.

Володимир Гречка і Тетяна Гудзенко відвідали ФАП, обговорили питання реформування первинної медико-санітарної допомоги, його позитивні та негативні сторони. Зокрема, було наголошено, що для віддаленого села вкрай важливо зберегти медичний заклад.

Також перший заступник голови райдержадміністрації зустрівся із жителькою села Оленою Кужелівською, сестрою загиблого воїна Дмитра Оверченка.  

Опісля Володимир Гречка побував у селі Зеленьків. Із сільським головою Валентиною Деркач було обговорено питання підготовки до виборів. А також земельні питання та можливості підтримки учасників АТО та ООС, які повертаються після служби додому. Володимир Васильович порекомендував звернути увагу та максимально підтримати хлопців, які планують далі жити і працювати у селі. По можливості і, звичайно, за їхнього бажання, запропонувати і надати всі необхідні роз'яснення щодо перспектив створення кооперативів.

На всі поставлені у громадах питання Володимиром Гречкою було надано грунтовні роз’яснення та дано доручення відповідним службам райдержадміністрації задля оперативного та остаточного їх вирішення.

Відділ організаційно-інформаційної діяльності апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування