A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щотижнева координаційна нарада 04.09.2018

Дата: 04.09.2018 15:27
Кількість переглядів: 436

Фото без описуСьогодні голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю голови районної ради Валентини Любомської та керівників структурних підрозділів.

Начальник відділу освіти Лариса Коваль проінформувала про початок навчального року, як до нього підготувалися навчальні заклади району. Зокрема, відзначила, що, відповідно до аналізу результатів ЗНО за минулий навчальний рік, буде проведена методична робота із завучами шкіл.

Начальник управління соцзахисту населення райдержадміністрації Тетяна Маринченко повідомила, що розпочав роботу сайт Єдиного державного реєстру отримувачів субсидій. В он-лайн режимі кожен може дізнатися, чи призначена йому субсидія і який її розмір.

Заступник головного лікаря Тальнівського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Наталя Тимченко проінформувала, що процес підписання населенням договорів з лікарями загальної практики сімейної медицини на надання медичних послуг дещо прискорився. За останній тиждень у єдиній електронній системі було зареєстровано 679 договорів проти 322 – за попередній.

Виконуюча обов'язки начальника районної філії обласного Центру зайнятості Наталія Слободян повідомила, що філія співпрацює із одинадцятьма Центрами підвищення професійно-технічної освіти і оплачує навчання бажаючим змінити професію. На сьогодні на обліку перебуває 320 осіб.

Начальник сектору культури Оксана Щербатюк відзначила, що учасники художньої самодіяльності району готуються брати активну участь в обласних заходах, які пройдуть у вересні. Зокрема, духовий оркестр „Сурми Тальнівщини“ та ансамбль „Тальнівчанки“ планують виступати на обласному святі духового мистецтва та святі народної творчості „Мистецька скарбниця Черкащини“, що пройдуть 15 вересня у місті Смілі.

Голова районної ради Валентина Любомська повідомила, що чергова сесія районної ради відбудеться 28 вересня.

На завершення Василь Петрович, відповідно до розглянутих питань, дав керівникам структурних підрозділів ряд доручень та завдань.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування