A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Наслідки негоди

Дата: 30.07.2018 15:30
Кількість переглядів: 693


Ліквідація наслідків негоди

28 липня 2018 року внаслідок ускладнення погодних умов (дощ, гроза, град та пориви вітру) у селі Онопріївка шквальний вітер на своєму шляху  валив дерева. електроопори. Зафіксовано понад 10 випадків падіння дерев та опор, пошкоджено  покрівлі окремих житлових будинків, складських приміщень ПрАТ НВФ «Урожай філія АФ „Нива“ та   спортивного залу Онопріївського навчально-виховного комплексу І-ІІ ступенів на площі 50 кв.м.

Через спрацювання системи захисту ліній електропередач  сталося знеструмлення окремих ділянок села Онопріївка. До робіт з відновлення електропостачання населеного пункту в неділю та понеділок було залучено бригади РЕМу.

30 липня 2018 року голова Тальнівської райдержадміністрації Клименко В.П. разом з спеціалістами сектору з питань цивільного захисту та оборонної роботи, відділу освіти відвідав  село Онопріївку з метою оцінки масштабів збитків нанесених стихією. Зокрема він зустрівся з колективом школи, який працював над ліквідацією наслідків стихії.  Голова райдержадміністрації запевнив, що колектив школи не залишиться наодинці з бідою і з боку влади буде надано допомогу.

Більшість випадків ліквідовано на місцях своїми силами. Оперативну допомогу постраждалим надали директор ПрАТ НВФ «Урожай філія АФ „Нива“ Марченко В.Г.  та  директор  СТОВ „Онопріївське“ Штамм Морітц, сільський голова Бондаренко В.О.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування