A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Тальнівська Районна Державна Адміністрація

Щотижнева координаційна нарада 11.09.2018

Дата: 11.09.2018 15:31
Кількість переглядів: 433

Сьогодні голова Тальнівської райдержадміністрації Василь Клименко провів щотижневу координаційну нараду за участю першого заступника Володимира Гречки та керівників структурних підрозділів.

Виконуюча обов'язки начальника районної філії обласного Центру зайнятості Наталія Слободян поінформувала, що на сьогодні тридцятьом особам видано направлення на роботу на цукрозавод, який днями має розпочати сезон. У районі не вистачає всіх фахівців цукрової галузі, тож запрошують із сусідніх районів та областей.

Начальник управління агропромислового та економічного розвитку Віталій Захарчук повідомив, що район готується до збору цукрового буряка. Розпочати раніше завадила дощова погода. Але з іншого боку – опади якнайкраще посприяють гарному початку посівної кампанії за кілька днів. Також Віталій Володимирович зазначив, що 27 вересня на базі Тальянківського коледжу відбудеться семінар сільгоспвиробників.

Заступник головного лікаря Тальнівського районного Центру первинної медико-санітарної допомоги Наталя Тимченко проінформувала, що процес підписання населенням договорів з лікарями загальної практики сімейної медицини на надання медичних послуг триває. Уже більше 10 тисяч жителів району підписали декларації. У середньому за тиждень укладається до восьмисот договорів.

Заступник головного лікаря ЦРЛ Валентина Калініченко зазначила, що 20 вересня заклад буде проходити акредитацію.

У роботі координаційної наради взяв участь начальник Тальнівського районного сектору управління ДСНС України у Черкаській області Олег Слизький. Було відзначено, що необережне поводження з вогнем при спалюванні решток рослинності часто призводить до трагічних наслідків.  Особливо ситуація загострюється восени, коли населення масово спалює опале листя. Це питання буде винесене на розгляд наради із сільськими головами, що відбудеться завтра, 12 вересня.

На завершення перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Гречка наголосив, що керівники структурних підрозділів особливу увагу мають звернути на належну підготовку до опалювального сезону. Питання буде також розглянуте на засіданні комісії ТЕБ та НС, яка відбудеться 14 вересня.

Голова райдержадміністрації Василь Клименко, відповідно до розглянутих питань, дав керівникам структурних підрозділів ряд доручень та завдань.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування